Apartmani Tiho - Apartmani i Smještaj Omiš

 Apartmani Tiho nalaze se u naselju Marušići, rivijera Omiš. Marušići su lijepo i mirno mjesto smješteno 12 kilometara južno od grada Omiša, udaljeno 37 km od Splita i 22 km od Makarske. Prekrasne kamene i šljunčane plaže i čisto more, male uvale i tiha skrovita kupališta za obitelji i parove, bujna mediteranska vegetacija i očuvani prirodni krajolik mora i planina ostaviti će Vas bez daha. 

Marušići su mjesto namijenjeno tihom odmoru u lijepom okruženju: blizina rijeke Cetine s prelijepim kanjonom, planinski masiv Biokova s Nacionalnim parkom, plodno zaleðe u kojem se uzgajaju voće, vinova loza i povrće te privlačne šljunčane plaže razlog su omiljenosti ovoga mjesta meðu turistima.

U Marušićima se nalazi prekrasna uvala Borak, sa nekoliko pješčanih plaža, borovom šumom koja se spušta sve do mora i prirodnim izvorom vode. Isto tako, tu je i uvala Žalo s isto tako prekrasnom šljunčanom plažom. 

Za one koji traže zabavu i aktivni odmor, blizina gradova Omiša i Makarske (samo 15-20 minuta vožnje) garantira nezaboravan provod, bilo u nekom od brojnih noćnih klubova Makarske rivijere ili istražujući bogatu ponudu aktivnog turizma u obližnjem Omišu ( rafting, canyoning, slobodno penjanje itd...)

U mjestu se nalazi katolička crkva, trgovina, cafe bar i restoran.